Geen tijd om naar Mexico te reizen? Breng een vakantie op je bord met onze vegetarische taco's. De combinatie van onze avocado tacoschelpen en veganistische vulling is gewoon een hemels idee. Kom op, waar wacht je nog op?
Bereiding: 5 min.
Bereiding: 30 min.
Totale tijd: 35 min.
Keuken/Oorsprong: Regionaal
Ingrediënten (2 porties):
Voor de tacoschelpen:
1 avocado
1 ei
60 g geraspte kaas
Voor de vulling:
Veganistisch gehakt
Komijnpoeder
paprikapoeder
zout
Uienpoeder
Paprika
Komkommer
Tomaat
Sla
Geraspte kaas
Vega room
Bereiding:
-
Verwarm eerst de oven voor op 175 °C heteluchtoven
-
Pureer nu de avocado en meng met het ei en de kaas
-
Leg het mengsel vervolgens op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel met een spatel 2 grote flatbreads over de plaat en plaats ongeveer 30 minuten in de oven
-
Bak ondertussen het veganistische gehakt in een hete pan en breng op smaak met komijn, paprikapoeder, zout en uienpoeder
-
Vul tot slot de avocado tacoschelp met het vegan gehakt, paprika, komkommer, sla, geraspte kaas en Vega room
-
Serveer en geniet!
Voedingswaarden (per 100g):
227kcal
25,9g koolhydraten
5,8g eiwit
10,8g vet
Recept video:
@daskochduolivefresh Taco's maar dan zonder koolhydraten? Wij weten hoe! Zo lekker en gewoon zo gezond. 🥑 #gesunderezepte #einfacherezepte #tacos #avocado #daskochduo #livefresh ♬ Come Check This (Quickie Edit) - FETISH