Cookie Dough mit Schokoladenstücken im Löffel und in einer weißen Ramekinschale auf einem Holztisch, als Beispiel für ein veganer und proteinreicher Cookie Dough, den man leicht selbst machen kann.

Vegan eiwitrijk koekjesdeeg

Ben je klaar om je passie voor zoetigheid te combineren met je fitnessdoel? Laten we dan duiken in het genot van onze Eiwitrijk Koekjesdeeg Recept samen! Dit recept is perfect voor iedereen die zichzelf op iets zoets wil trakteren zonder zijn voedingsdoelen uit het oog te verliezen.

Ons koekjesdeeg is niet alleen eiwitrijk, het is ook veganistisch en ongelooflijk lekker. Stel je voor dat je op elk moment naar een kom koekjesdeeg kunt grijpen zonder je schuldig te voelen. Met ingrediënten zoals smeltende vlokken voor een gladde textuur en LiveFresh Drinking Meal Vanilla voor een proteïnekick, creëren we een koekjesdeeg dat je zoete trek bevredigt en tegelijkertijd je spieren ondersteunt.

Bereidingsdetails

  • Bereidingstijd2 minuten
  • Bereidingstijd3 minuten
  • Totale tijd5 minuten
  • KeukenVS
  • Porties: 1

Ingrediënten

Stap-voor-stap instructies

  1. MengDoe alle ingrediënten in een kleine kom en meng met een lepel tot je een licht kruimelig deeg hebt.
  2. ServeerDoe het beslag in een serveerschaal en werk eventueel af met chocoladedruppels om het geheel nog onweerstaanbaarder te maken.

Voedingswaarden (per portie)

  • Calorieën215 kcal
  • Koolhydraten: 19 g
  • Eiwit: 22 g
  • Vet: 4,5 g

Verdere inspiratie en recepten

Voor meer inspirerende en gezonde recepten die perfect in je actieve levensstijl passen, bezoek je onze receptenpagina. Ontdek recepten zoals onze Eiwitrijke Browniede Eiwitrijke Kids Bueno Bowl of onze voedzame Eiwitrijke Papom je dag vol energie te beginnen.

Dit koekjesdeegrecept is een fantastische manier om de dag met een glimlach te beginnen of om van te genieten als een zoet, eiwitrijk tussendoortje. Probeer het uit en laat je betoveren door een smaakervaring die zowel voedzaam als heerlijk is!

Video recept:

@daskochduolivefresh Vegan eiwitrijk koekjesdeeg 🍪 215 kcal I Calorieën: 19g I Eet: 22g I F: 4,5g Ingrediënten: 30g bewerkte vlokken 25g veganistische vanille proteïnemix 20g erythritol 30g veganistische skyr 70ml amandelmelk Veganistisch proteïne koekjesdeeg om zonder schuldgevoel op te scheppen! Om het eiwitrijke koekjesdeeg te maken meng je bewerkte vlokken met erythritol, vanille eiwitpoeder, vegan skyr en amandelmelk. Meng vervolgens alles met een lepel door elkaar en maak het deeg eventueel af met vegan chocolade chips. Geniet van de smaak! 🥰 #gesunderezepte #einfacherezepte #gesundesnacks #highprotein #vegan #daskochduo #livefresh ♬ leavemealone - Fred weer... & Baby Keem
Terug naar de blog