Zomerbroodjes De perfecte snack voor warme dagen - licht, verfrissend en vol van smaak! In deze versie zijn de rolletjes gevuld met knapperige groenten, romige avocado en het heerlijke LiveFresh Ras El Hanout Bowl gevuld.
Bereiding: 2 min.
Bereiding: 15 min.
Totale tijd: 17 min.
Keuken/Oorsprong: Regionaal
Ingrediënten (2 porties):
Rijstpapier
wortel
avocado
Sla (bijv. ijsbergsla of Romeinse sla)
LiveFresh veganistische bowl - Ras El Hanout
Bereiden:
-
Schil de wortel en snijd hem in dunne reepjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd in dunne plakjes. Was de sla en scheur in hapklare stukken.
-
Week nu het rijstpapier in lauw water tot het zacht en buigzaam wordt
-
Het rijstpapier kan dan bedekt worden met de slabladeren, gevolgd door wortelreepjes, avocadoplakjes en een deel van de kom.
-
Vouw nu het rijstpapier aan de zijkanten naar binnen en rol strak op van onder naar boven
-
Je kunt het proces nu herhalen met de overige ingrediënten
-
Schik de zomerrolletjes nu op een serveerschaal en serveer ze met een dipsaus naar keuze, zoals pinda-, soja- of zoete chilisaus
-
Eet smakelijk!
Voedingswaarden (per 100g):
211,2 Kcal
11,9g koolhydraten
2,7g eiwit
12g vet
Recept video:
@daskochduolivefresh Zomerbroodjes met onze heerlijke Live Fresh Bowls 😍♥️#einfacherezepte #schnellerezepte #gesunderezepte #rezeptideen #dieetrecept #lowcarb #sommerrollen ♬ Wat het is Solo versie