Veganer Asiatischer Nudelsalat mit einer Ingwer Sturm Vinaigrette

Veganistische Aziatische noedelsalade met een gember-storm vinaigrette

Noedelsalade met een verschil: Eensiatisch en met een Gemberstormshot van ons! De speciale zwarte bonen noedels worden verwerkt tot een smakelijke, frisse salade. Onze veganistische Aziatische noedelsalade met een gember-storm vinaigrette is verfijnd met knapperige peultjes, geroosterde sesamzaadjes, verse koriander of peterselie en een Aziatisch geïnspireerde dressing met verse sinaasappel, sojasaus en onze gembershot - yummi! Het maakt niet uit of je het recept opneemt in je voorbereiding voor of na het diner. sapdieet het werkt echt altijd, want het recept is hier ideaal voor. 

Bereiding: 5 min.

Bereiding: 15-20 min.

Totale tijd: 20-25 min.

Keuken/Oorsprong: Aziatisch

Categorie: Caloriearm

Ingrediënten (2 porties):

90 g spaghetti van zwarte bonen

2 wortelen

1 rode paprika

2 lente-uitjes

150 g peultjes

2 el sesamzaad

1 bos peterselie

Voor de vinaigrette:

1 Gember stormschot

2 el sesamolie

2 el sojasaus

1 el witte wijnazijn

1 verse sinaasappel 

Bereiden:

  1. Kook eerst de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Was ondertussen de groenten en snijd in hapklare stukken
  3. Meng nu de gemberstamppot samen met de sesamolie, sojasaus en witte wijnazijn tot een vinaigrette
  4. Meng tot slot alles samen in een kom
  5. Serveer de salade op een bord en top af met wat sesamzaadjes
  6. Eet smakelijk!

Voedingswaarden (per portie):

141 kcal

47,5g koolhydraten

13g eiwit

16g vet

Recept video:

Terug naar de blog