Snelle vegan quesadilla's

Einfach
16.12.2024
Schnelle vegane Quesadillas
  • Hoofdgerecht
  • Veganistisch
Schnelle vegane Quesadillas
  • Hoofdgerecht
  • Veganistisch

Schnell, unkompliziert, super lecker und gesund - das alles sind diese veganen Quesadillas. Oben drauf sind sie auch noch ein High Protein Gericht und Du kannst sie bedenkenlos für eine Saftkur Vor- und/oder Nachbereitung einsetzen. Da gibt's nichts zu meckern, oder? Wir zeigen Dir, welche Zutaten Du benötigst und wie Du die veganen Quesadillas zubereiten kannst - auf geht's!

Zutaten

2 Portionen
  • 2 pc
    Wikkels
  • 20 g
    Crème fraîche
  • 20 g
    Bestrooide kaas
  • 2 Schijven
    Kaas
  • 30 g
    LiveFresh Chili sin Carne
  • 1
    Bosuien
  • 0.5
    Avocado's

Benötigte Küchenutensilien

Messen
Lepel
Bakpapier
Contact grill

Zubereitung

  • 1

    Spreid de eiwitrijke tortilla uit en maak een klein sneetje vanuit het midden naar de rand van de tortilla. Nu kun je je mentaal 4 kwarten van de tortilla voorstellen en kan de vulling beginnen

  • 2

    Besmeer de ene helft met de veganistische crème fraîche

  • 3

    Leg de lente-uitjes en een vegan plakje kaas op een kwart van elk van deze gecoate tortillahelften

  • 4

    Pureer 1/4 avocado op een ander kwart van de tortilla

  • 5

    Beleg het laatste kwart met ongeveer 15 g chilli sin carne mengsel en 10 g veganistische gestrooide kaas

  • 6

    Vouw de tortilla, te beginnen met het kwart waar je de insnijding aan het begin hebt gemaakt (zie receptvideo)

  • 7

    Leg de gevouwen tortilla in een contactgrill of anders, gewikkeld in bakpapier, in een broodrooster tot hij knapperig bruin is en de kaas lopend.

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
293 kcal
Kohlenhydrate
20,8 g
Fett
18,1 g
Protein
9,25 g

Rezeptempfehlungen

Terug naar de blog