Oranje rode koolsalade

40 Minuten
Einfach
17.12.2024
Orangen Rotkohl Salat
  • Lichte maaltijd
  • Supplement
  • Vegetarisch
Orangen Rotkohl Salat
  • Lichte maaltijd
  • Supplement
  • Vegetarisch

Dieser wundervolle, rein pflanzlicher Rohkost Salat besticht mit frischem Rotkohl, Orangen und vielem mehr. Ein Farben- und Geschmacksrausch der besonderen Art. Dieser leckere Salat ist schnell zubereitet und zieht alle Blicke auf sich.

Zutaten

2 Portionen
  • 1
    Sinaasappels
  • 2
    Bosuien
  • 1
    Rode kool
  • 1
    Halloumi
  • 1
    Zoete aardappelen
  • 1 Kan
    Kikkererwten
  • Olijfolie
  • Zouten
  • Kerriepoeder
  • 6 EL
    Olijfolie
  • 1/2
    Citroenen
  • 1 TSP
    Mosterd
  • 1 TSP
    Honing
  • Zout & peper

Benötigte Küchenutensilien

Messen
Kom
Oven
Economy dunschiller
Lepel

Zubereitung

Bereiding: 5 min.
Bereiding: 35 min.
Totale tijd: 40 min.
  • 1

    Schil eerst de zoete aardappel, snijd in kleine stukjes en marineer samen met de kikkererwten in olijfolie, zout en kerrie.

  • 2

    Plaats het mengsel nu 25-30 minuten in de oven op ongeveer 220 °C.

  • 3

    Schil vervolgens de binnenkant van de rode kool met een dunschiller en snijd de sinaasappel en lente-uitjes in kleine stukjes

  • 4

    Snijd nu de halloumi in kleine stukjes en bak deze in een pan met olijfolie

  • 5

    Combineer de ingrediënten voor de dressing en meng alles door elkaar in een grote kom

  • 6

    Schik nu de salade en geniet

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
105,5kcal
Kohlenhydrate
10,2 g
Fett
4,4 g
Protein
5 g

Rezeptempfehlungen

Terug naar de blog