Hallo, lieve keukenhelden! Vandaag nemen we jullie mee op een culinaire ontdekkingsreis in de wereld van de koolhydraatarme, eiwitrijke keuken. Onze ster van de dag: een sensationele pastasalade die weinig koolhydraten en veel eiwitten bevat.
Geselecteerde ingrediënten, beetgaar gekookt Koolhydraatarme, eiwitrijke pastagemengd met een smaakvolle dressing. Deze pastasalade is een echte gamechanger voor iedereen die dagelijks gezond en uitgebalanceerd wil eten zonder in te leveren op smaak en verzadiging. Het is trouwens ook ideaal voor na je sapdieet of voedingskuurom je doelen na te streven!
Of het nu voor de volgende barbecueparty is of als lunch op kantoor - deze koolhydraatarme, eiwitrijke pastasalade is een echte allrounder. En het beste? Je hebt niet veel tijd nodig om dit wonder uit de keuken te toveren. Dus pak je schort, het wordt kleurrijk, heerlijk en vooral eiwitrijk!
Bereiding: 5 min.
Bereiding: 15 min.
Totale tijd: 20 min.
Keuken/Oorsprong: Regionaal
Ingrediënten (2 porties):
160g LiveFresh Koolhydraatarme Eiwitrijke Pasta
1 avocado
10 -12 mozzarella balletjes
1 pot kikkererwten
1 handvol rucola
200 g kerstomaatjes
1 citroen
Vers basilicum
3 el olijfolie
2 el balsamico azijn
zout
peper
Bereiden:
- De LiveFresh Fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak ondertussen de kikkererwten goudbruin in een hete pan.
- Was nu de tomaten, avocado en rucola en snijd de tomaten en avocado in kleine stukjes, zet de rucola aan de kant en laat uitlekken.
- Doe vervolgens alle ingrediënten in een kom, voeg de verse basilicum toe en maak een dressing van 3 el olijfolie, 2 el balsamicoazijn, citroensap, zout en peper en giet dit over de salade.
- Schik tot slot de salade op een bord en werk af met de kikkererwten.
Voedingswaarden per (100g):
469 kcal
22,7g koolhydraten
54g eiwit
10,1g vet
Recept video: