Gemüsepasta mit paniertem Tofu

Groentenpasta met gepaneerde tofu

Zelfs in de wereld van pastagerechten is er ruimte voor gezonde en eiwitrijke variaties die minder koolhydraten bevatten! Onze creatie van vandaag brengt groenten en gepaneerde tofu op een heerlijke manier met vernieuwend, eiwitrijke noedels samen. Deze Groentenpasta met gepaneerde tofu en Koolhydraatarme eiwitrijke fusilli is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een uitgebalanceerde maaltijd en zich goed wil voelen na de maaltijd. sap dieet of voedingskuur in de dagelijks leven bovendien gezond eten gezond willen blijven eten. De knapperige textuur van de gepaneerde tofu harmonieert perfect met de verschillende groenten en de voedzame Eiwitrijke pasta. Dompel jezelf onder in de bereiding van deze gezonde en smaakvolle pastacreatie!

Bereiding: 5 min.

Bereiding: 20-25 min.

Totale tijd: 25-30 min.

Keuken/Oorsprong: Regionaal 

Ingrediënten (2 porties):

Voor de groentepasta

160g LiveFresh Koolhydraatarme Eiwitrijke Fusilli 

200g broccoli

175g wortel 

100g prei 

Olijfolie

Voor de saus 

2 el halfvolle margarine

1 el speltbloem 

125 ml magere melk 

100 ml LiveFresh groentebouillon 

1-2 el fijngehakte peterselie 

zout 

peper  

Voor de tofu 

Tofu 

Karnemelk

Panko paneermeel 

Paprikapoeder 

zout 

peper 

Bereiden:

  1. De Eiwitrijke noedels Kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Was de broccoli, wortels en prei, snijd de broccoli in kleine roosjes en de wortels en prei in dunne plakjes. 
  3. Doe de broccoli en wortels in een pan en kook ze gaar. Fruit de prei met een beetje olijfolie 5 minuten in een hete pan en zet apart.
  4. Dep nu de tofu droog, voeg de kruiden toe aan de karnemelk, doop de tofu erin en draai hem dan door het broodkruimelmengsel, doe hem in een hete pan en bak hem aan beide kanten goudbruin.
  5. Doe ondertussen voor de saus de margarine in een pan en smelt. Voeg de bloem toe en breng onder voortdurend roeren aan de kook tot het mengsel een lichte kleur krijgt. Blus dan af met melk en groentebouillon, voeg de kruiden en fijngehakte peterselie toe en laat 10 minuten sudderen. 
  6. Meng tot slot de fusilli met de groenten, schik op een bord, giet de saus erover en werk af met de gepaneerde tofu. 
  7. Eet smakelijk!

Voedingswaarden (per portie):

664 kcal

30,9g koolhydraten

74,7g eiwit

20,7g vet

Recept video: 

 

Terug naar de blog