Tiramisu, waarvan de naam in het Italiaans "vrolijk me op" of "pep me op" betekent, is een wereldberoemd dessert dat oorspronkelijk uit Italië komt. Dit heerlijke gerecht staat bekend om de combinatie van koffie en cacao. In de receptvideo laten we je zien hoe je onze eiwitrijke versie bereidt.
Bereiding: 5 min.
Bereiding: 10 min.
Totale tijd: 15 min.
Keuken/Oorsprong: Regionaal
Ingrediënten (1 portie):
4 rijstwafels
150 g skyr
20g eiwitmix vanille
1 theelepel agavesiroop
1 kopje koffie
Bakcacao voor decoratie
Bereiden:
-
Doop de rijstwafels eerst in koude koffie
-
Meng vervolgens de skyr met het eiwitpoeder, agavesiroop en koffie
-
Smeer nu het mengsel op een rijstwafel en wissel de lagen af
-
Bestrooi tot slot met bakcacao en geniet!
Voedingswaarden (per 100g):
256kcal
36g koolhydraten
20g eiwit
2g vet
Video recept:
@daskochduolivefresh Ohhh daar is Tiramisu van Eiwitrijke Rijstcake. Het kan bijna niet beter. 🙊 #gesunderezepte #einfacherezepte #highprotein #daskochuo #livefresh ♬ Misschien, misschien, misschien - Halie Loren