Veganer Glasnudelsalat

Vegan glasnoedelsalade

Onze veganistische glasnoedelsalade is gezond, caloriearm, vers en supersnel te maken. Deze Aziatische salade bevat niet alleen heerlijke Aziatische smaken smaken, maar je kunt hem ook perfect inpassen in de bereidingstijd van je sapkuur integreer! Profiteer van ons sapdieet om een bewustere levensstijl te beginnen en je goed te voelen op de lange termijn. 

Bereidingstijd: 5 min.

Bereidingstijd: 10-15 min.

Totale tijd: 15-20 min.

Keuken/Oorsprong: Aziatisch

Ingrediënten (2 porties):

250g brede rijstnoedels

150g sugar snaps

2 tomaten

1 komkommer

1 handvol Mu-Err champignons

1 paprika

1 wortel

pinda pitten

sesamzaadjes

Optioneel: Koriander

Voor de dressing:

Sojasaus

rijstazijn

limoensap

rijstsiroop

Groot teentje knoflook

Arachideolie

water

Bereiding:

  1. Kook eerst de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet ze even apart
  2. Terwijl de noedels afkoelen, snijd je de groenten fijn en doe je ze in een kom
  3. Meng nu de sojasaus, rijstazijn, limoensap, rijstsiroop, knoflook, olie en water in een kleine kom tot een saus.
  4. Voeg vervolgens de groenten toe aan de noedels, giet de saus erover en meng alles goed.
  5. Bon appétit - zo lekker! 

Voedingswaarden (per portie):

208 kcal

32g koolhydraten

5g eiwit

7g vet

Recept video: 

 

Terug naar de blog