Onze veganistische glasnoedelsalade is gezond, caloriearm, vers en supersnel te maken. Deze Aziatische salade bevat niet alleen heerlijke Aziatische smaken smaken, maar je kunt hem ook perfect inpassen in de bereidingstijd van je sapkuur integreer! Profiteer van ons sapdieet om een bewustere levensstijl te beginnen en je goed te voelen op de lange termijn.
Bereidingstijd: 5 min.
Bereidingstijd: 10-15 min.
Totale tijd: 15-20 min.
Keuken/Oorsprong: Aziatisch
Ingrediënten (2 porties):
250g brede rijstnoedels
150g sugar snaps
2 tomaten
1 komkommer
1 handvol Mu-Err champignons
1 paprika
1 wortel
pinda pitten
sesamzaadjes
Optioneel: Koriander
Voor de dressing:
Sojasaus
rijstazijn
limoensap
rijstsiroop
Groot teentje knoflook
Arachideolie
water
Bereiding:
- Kook eerst de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet ze even apart
- Terwijl de noedels afkoelen, snijd je de groenten fijn en doe je ze in een kom
- Meng nu de sojasaus, rijstazijn, limoensap, rijstsiroop, knoflook, olie en water in een kleine kom tot een saus.
- Voeg vervolgens de groenten toe aan de noedels, giet de saus erover en meng alles goed.
- Bon appétit - zo lekker!
Voedingswaarden (per portie):
208 kcal
32g koolhydraten
5g eiwit
7g vet
Recept video: