Vegan glasnoedelsalade

15-20 Minuten
Einfach
16.12.2024
Veganer Glasnudelsalat
  • Supplement
  • Veganistisch
Veganer Glasnudelsalat
  • Supplement
  • Veganistisch

Unser vegane Glasnudelsalat ist gesund, kalorienarm, frisch, und super schnell gemacht. Dieser asiatische Salat kommt nicht nur mit herrlichen asiatischen Aromen daher, sondern Du kannst ihn auch perfekt in die Vorbereitungszeit DeinerSaftkur integrieren! Nutze unsere Saftkur, um in eine bewusstere Lebensweise zu starten und Dich langfristig wohlzufühlen. 

Zutaten

2 Portionen
  • 250 g
    brede rijst noedels
  • 150 g
    Suikererwten
  • 2
    Tomaten
  • 1
    Komkommers
  • 1 Handvol
    Mu-Err paddenstoelen
  • 1
    Paprika
  • 1
    Wortelen
  • Pinda pitten
  • Sesamzaad
  • Sojasauzen
  • Rijstazijn
  • Limoensap
  • Rijststroop
  • 1
    Knoflookteentjes
  • Arachideolie
  • Water

Benötigte Küchenutensilien

Kookpot
Snijplank
Messen
Kom

Zubereitung

Bereidingstijd: 5 min.
Bereidingstijd: 10-15 min.
Totale tijd: 15-20 min.
  • 1

    Kook eerst de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet ze even apart.

  • 2

    Terwijl de pasta afkoelt, snijd je de groenten fijn en doe je ze in een kom

  • 3

    Meng nu de sojasaus, rijstazijn, limoensap, rijstsiroop, knoflook, olie en water in een kleine kom tot een saus.

  • 4

    Voeg dan de groenten toe aan de pasta, giet de saus erover en meng alles goed.

  • 5

    Bon appetit - zo lekker! 

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
208 kcal
Kohlenhydrate
32 g
Fett
7 g
Protein
5 g

Rezeptempfehlungen

 

Terug naar de blog