Veganer Chili-Gurkensalat

Vegan chili-komkommersalade

Een echte explosie van smaakOnze Aziatische komkommersalade met rijstazijn, sesamolie, chilipeper en sesamzaadjes. Ga op een culinaire reis naar het Verre Oosten! Met deze onverslaanbare naai-waarden is de veganistische chili-komkommersalade ideaal om te integreren in je gezonde dagelijkse dieet. Om je op weg te helpen naar een gezondere levensstijl, zijn onze sapdieet je uitstekend ondersteunen. Zeg vaarwel tegen slechte eetgewoonten! 

Bereidingstijd: 2 min.

Bereidingstijd: 5 min.

Totale tijd: 10 min.

Keuken/Oorsprong: Aziatisch 

Ingrediënten (2 porties):

1 komkommer

1 Spaanse peper

1 teentje knoflook

sesamzaadjes

sesamolie

Sojasaus

limoensap

rijstazijn 

Bereiden:

  1. Eerst de komkommer wassen, schillen, halveren en de binnenkant verwijderen.
  2. Snijd de komkommer vervolgens in kleine reepjes en leg deze in een kom
  3. Snijd vervolgens de Spaanse peper fijn en voeg toe aan de komkommer
  4. Pers tot slot de knoflook uit boven de komkommer en voeg de sesamzaadjes, sesamolie, sojasaus, limoensap en rijstazijn toe en meng goed.
  5. Geniet van de smaak!

Voedingswaarden (per portie):

55 kcal

5g koolhydraten

2g eiwit

3g vet

Video recept:

Terug naar de blog