Veganer Feta-Salat (Meal Prep)

Vegan feta salade (Maaltijdvoorbereiding)

Vergeet al die schalen met flauwe, oudbakken sla - deze heerlijke salade verandert de manier waarop je een maaltijd eet. Maaltijd voorbereiden De manier waarop je maaltijden bereidt. Bereid met veel verse ingrediënten die verschillende texturen hebben en fenomenale smaakcombinaties opleveren. Trouwens, dit vegan feta salade is een uitstekende lichte maaltijd om te bereiden voor een sapdieet om jezelf voor te bereiden op een sapkuur.

Voorbereiding: 5 min.

Voorbereiding: 10 min.

Totale tijd: 15 min.

Keuken/Oorsprong: Regionaal

Ingrediënten (2 porties):

75 ml olijfolie

30ml witte wijnazijn

1 el citroensap

1 blik kikkererwten

1 komkommer

1 rode ui

1 rode paprika

200g Kalamata olijven

150g veganistische feta

1 avocado

Verse peterselie

Zout en peper

Bereiden:

  1. Doe voor de dressing de olie, witte wijnazijn, citroensap, zout, peper en fijngehakte peterselie in een kleine kom en meng goed door elkaar.
  2. Was nu de paprika, ui en komkommer en hak samen met de olijven en feta fijn.
  3. Doe vervolgens alle ingrediënten in een grote kom, giet de dressing erover en meng goed door elkaar
  4. Serveer de salade tot slot of doe de salade in porties in Tupperware-kommen en zet ze in de koelkast.

Voedingswaarden (per portie):

332 kcal

11g koolhydraten

12g eiwit

26g vet

Recept video:

style="font-weight: 400;">

 

Terug naar de blog