De Havermout Cups met frambozen en pindakaas zijn perfect voor een heerlijk en gezond ontbijt of als tussendoortje voor onderweg. Met knapperige havervlokken, zoete frambozen en romige pindakaas zijn ze het perfecte tussendoortje. snel en gemakkelijk te bereiden.
Bereiding: 5 min.
Bereiding: 25 min.
Totale tijd: 30 min.
Keuken/Oorsprong: Regionaal
Ingrediënten (8 kopjes):
1 kop gerolde haver
1 banaan
100 g frambozen
2 el chiazaad
2 el agavesiroop
2 el pindakaas
Bereiden:
-
Meng eerst de havervlokken, banaan en pindakaas tot een beslag, druk het in het muffinblik en zet het ongeveer 15 minuten in de oven.
-
Meng ondertussen de frambozen, chiazaadjes en agavesiroop tot een mengsel
-
Vul nu de havermoutvormpjes met het frambozenmengsel
-
Smelt tot slot de pure chocolade en giet deze over het frambozenmengsel
-
Gewoon genieten!
Voedingswaarden (per kopje):
242 kcal
28g koolhydraten
11g eiwit
24g vet
Recept video: