Veganistische pompoen- en groentepan

25 Minuten
Einfach
16.12.2024
Vegane Kürbis-Gemüse-Pfanne
  • Hoofdgerecht
  • Veganistisch
Vegane Kürbis-Gemüse-Pfanne
  • Hoofdgerecht
  • Veganistisch

Herbstzeit ist Kürbiszeit. Da der Herbst vor der Türe steht, haben wir passend dazu eine vegane Kürbis-Gemüse-Pfanne für Dich vorbereitet. Sie ist vegan,voller Vitamineund im Handumdrehen zubereitet – also das ideale Feierabendrezept. Genauso kannst Du dieses Rezept in Deine Vor- und Nachbereitung der Saftkur einbauen. Gesunde Ernährung kann so einfach sein! 

Zutaten

2 Portionen
  • 1
    Uien
  • 1
    Knoflookteentjes
  • 1
    Hokkaido pompoenen
  • 1
    Paprika
  • 1
    Courgettes
  • 2 TBSP.
    Olijfolie
  • 1 TSP
    Oregano's
  • 1 Kan
    Tomaten
  • Bijgerecht naar keuze (bijv. wilde rijst)
  • Zeezout
  • Peper
  • Peterselie

Benötigte Küchenutensilien

Snijplank
Messen
Pan
Lepel

Zubereitung

Bereiding: 10 min.
Bereiding: 15 min.
Totale tijd: 25 min.
  • 1

    Pel eerst de uien en de knoflook, snipper de uien grof en snijd de knoflook in fijne partjes.

  • 2

    Was vervolgens de groenten en snijd ze in kleine hapklare stukjes

  • 3

    Giet nu de olijfolie in een grote voorverwarmde pan en fruit de uien en knoflook kort, voeg dan de pompoen, paprika en courgette toe en bak ongeveer 6 minuten, af en toe draaien.

  • 4

    Voeg tot slot de kruiden en gehakte tomaten toe en laat nog 10 minuten sudderen op een middelhoog vuur.

  • 5

    Nu alleen nog opdienen en genieten! 

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
320 kcal
Kohlenhydrate
52 g
Fett
7 g
Protein
8 g

Rezeptempfehlungen

Terug naar de blog