Veganistische toffifee

Mittel
16.12.2024
Vegane Toffifee
  • Dessert
  • Suikerarm
  • Veganistisch
Vegane Toffifee
  • Dessert
  • Suikerarm
  • Veganistisch

Naschen ohne schlechtes Gewissen? Mit diesen gesunden und veganen Toffifee kein Problem. Wie Du diesen leckeren Snack ohne Zuckerzusatz selbst zubereiten kann, erfährst Du in diesem Beitrag. Ganz unten im Beitrag findest Du das Rezeptvideo mit Jessi.

Zutaten

2 Portionen
  • 50 ml
    Kokosmelk
  • 20 g
    Erytritol
  • 25 ml
    Kokosolie
  • 60 g
    Cashewboter
  • Hazelnoten

Benötigte Küchenutensilien

Kom
Roerder
Toffifee verpakking
Bakpapier
Lepel

Zubereitung

  • 1

    Doe de kokosmelk in een kom met de erythritol, kokosolie en cashewboter en roer alles tot een mengsel.

  • 2

    Vul het mengsel in de typische Toffifee verpakking (bijv. met een spuitzak of bakpapier)

  • 3

    Beleg elk met een hazelnoot en zet de verpakking 30 minuten in de koelkast.

  • 4

    Smelt een beetje pure chocolade en voeg een kleine portie toe aan elke hazelnoot 

  • 5

    Koel de vegan Toffifee nog 2 uur in de koelkast

  • 6

    Eet smakelijk!

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
48 kcal
Kohlenhydrate
1,8 g
Fett
3,9 g
Protein
1,1 g

Rezeptempfehlungen

Terug naar de blog