Vegan spaghetti al limoen

20 Minuten
Mittel
16.12.2024
Vegane Spaghetti al Limone
  • Hoofdgerecht
  • Veganistisch
Vegane Spaghetti al Limone
  • Hoofdgerecht
  • Veganistisch

Unsere veganen Spaghetti al Limone(deutsch: Spaghetti mit Zitrone) sind ein wunderbar sommerliches, frisches undvor allem auchschnelles italienisches Rezept. Die Zitrone passt einfach unglaublich gut zu Pasta. Direkt ausprobieren! Es ist ein einfaches & schnelles Rezept und eignet sich optimal für die Vor- und Nachbereitung Deiner Saftkur. Wir wünschen Dir gutes Gelingen! 

Zutaten

2 Portionen
  • 20 g
    Boter
  • 1
    Knoflookteentjes
  • 1
    Citroenen
  • 200 ml
    Crème
  • 250 g
    Spaghetti
  • 1
    Chillis
  • Peper
  • Zouten
  • Peterselie
  • Parmezaanse kaas

Benötigte Küchenutensilien

Rasp
Kookpot
Pan
Lepel

Zubereitung

Bereiding: 5 min.
Bereiding: 15 min.
Totale tijd: 20 min.
  • 1

    Was en droog de citroen eerst grondig

  • 2

    Rasp de citroen vervolgens met een rasp, bij voorkeur een die niet te diep raspt zodat alleen het gele deel van de schil wordt gebruikt.

  • 3

    Nu kun je het water aan de kook brengen

  • 4

    Smelt de boter op een zacht vuurtje, voeg de knoflook toe aan de pan en schep het even om in de boter zodat de boter de smaak van de knoflook aanneemt.

  • 5

    Haal dan de knoflook uit de pan

  • 6

    Voeg vervolgens de room en geraspte citroenschil toe aan de pan en breng aan de kook

  • 7

    Voeg nu het sap van ongeveer een halve uitgeperste citroen toe aan de pan

  • 8

    Voeg als laatste de gekookte spaghetti, Spaanse peper en wat vegan parmezaanse kaas toe en meng goed.

  • 9

    Breng ten slotte op smaak met zout en peper

  • 10

    Eet smakelijk!

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
525 kcal
Kohlenhydrate
50 g
Fett
28 g
Protein
16 g

Rezeptempfehlungen

 

Terug naar de blog