Vegane Spaghetti aglio e olio

Vegan spaghetti aglio e olio

Dit recept is bereid met alleen de puurste en fijnste favoriete ingrediënten - het kan alleen maar bombastisch zijn! Voor ons is dat zeker heerlijke pasta, verse knoflook en echt goede olijfolie. Meer hebben we niet nodig voor onze vegan spaghetti aglio e olio nodig hebben. We brengen dit gerecht ook op smaak met verse rucola en olijven olijven. Met onze sapkuur kun je je lichaam resetten en sappen en shots met functie drinken. Dit recept is ideaal als voorbereiding op en na een sapkuur! Probeer het zelf uit. 

Bereiding: 5 min.

Bereiding: 10 min.

Totale tijd: 15 min.

Keuken/Oorsprong: Italiaans

Ingrediënten (4 porties):

500g volkoren spaghetti

4 tomaten

2 teentjes knoflook

1 chilipeper

100 g olijven

150g rucola

6 el olijfolie

Veganistische parmezaan

zout

Peper

Oregano

Bereiden: 

  1. Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Snijd ondertussen de knoflook, tomaten, olijven en chilipeper in kleine stukjes
  3. Giet een beetje olie in een pan, verhit deze en fruit de gehakte ingrediënten aan
  4. Breng op smaak en voeg dan de spaghetti toe
  5. Nu alleen nog olijfolie en rucola bij het serveren - en klaar! 

Voedingswaarden (per portie):

550 kcal

54g koolhydraten

16g eiwit

21g vet

Recept video: 

 

Terug naar de blog