Veganes Gurken-Sushi

Vegan sushi met komkommer

Sushi is een geweldige maaltijd. Er zijn altijd nieuwe trends en variaties, zoals deze veganistische komkommersushii. Je kunt het gemakkelijk zelf maken. Het is echt een hoogtepunt en een absolute frisse en lichte traktatie. Onze tip: probeer het zeker eens, want je hebt maar een paar ingrediënten nodig voor deze uitstekende smaakervaring! Veel plezier bij het uitproberen. 

Bereidingstijd: 5 min.

Bereidingstijd: 10-15 min.

Totale tijd: 20 min.

Keuken/Oorsprong: Aziatisch

Ingrediënten (2 porties):

1 komkommer

1 el roomkaas

½ avocado

Handje rucola

1 theelepel sesamzaad

zout

peper 

Bereiden:

  1. Eerst de komkommer wassen en met een dunschiller in dunne plakjes snijden.
  2. Smeer vervolgens alles goed in met de roomkaas en verdeel geleidelijk alle ingrediënten erover
  3. Breng nu op smaak met zout en peper
  4. Vorm tot slot een stevige rol, bestrooi met sesamzaadjes en snijd in kleine stukjes
  5. Geniet van de smaak! 

    Voedingswaarden (per portie):

    38 kcal

    1,4g koolhydraten 

    0,9g eiwit

    1,4g vet

    Je kunt dit recept perfect integreren in een gezonde dagelijkse routine dankzij de geweldige voedingswaarden. Leg de basis voor een gezond en bewust dieet met een 3, 5 of 7-daags sapdieet

    Video met recept:

     

    Terug naar de blog