Veganer Parmesan

Veganistische parmezaan

Deze heerlijke veganistische parmezaan kun je zelf maken met slechts een paar ingrediënten en in minder dan vijf minuten. Vegan Parmezaan kun je over bijna elk hartig gerecht strooien om de smaak te versterken! Dit recept is natuurlijk glutenvrij. Koken is niet nodig en voegt smaak toe aan je maaltijden zelfs extra voedingsstoffen toegevoegd! Daarnaast is de Parmezaanse vervanger ook perfect om je maaltijden mee te bereiden en af te maken. 3, 5 of 7 daags sapdieet

Bereidingstijd: 2 min.

Bereidingstijd: 3 min.

Totale tijd: 5 min.

Keuken/Oorsprong: Italiaans 

Ingrediënten (1 portie):

60 g cashewnoten

40-50g gistvlokken

20g amandelen

zout

Een beetje olie 

Bereiden:

  1. Maal alle ingrediënten samen fijn in een blender
  2. Als je wilt, kun je aan het eind een paar druppels olie toevoegen als je het wat grover wilt hebben
  3. & je vegan Parmezaan is klaar! 

Voedingswaarden (per portie):

51 kcal

3g koolhydraten

3g eiwit

4g vet

Video recept:

Terug naar de blog