Vegan crostini van erwten en tuinkers

Einfach
16.12.2024
Vegane Erbsen-Kresse Crostini
  • Supplement
  • Snack
Vegane Erbsen-Kresse Crostini
  • Supplement
  • Snack

Schnell, einfach und super lecker. Diese veganen Erbsen-Kresse Crostini eignen sich super als Beilage zum Grillen oder als leichter Frühlingssnack. Außerdem eignet sich dieser Snack bestens für Deine Vor- und Nachbereitung auf Deine Saftkur. Wie Du diese leckeren und knusprigen Crostini mit nur wenigen Zutaten selbst zubereiten kannst, erfährst Du in diesem Beitrag. Ganz unten im Beitrag findest Du das Rezeptvideo mit unserem Koch Michi. Los geht's!

Zutaten

2 Portionen
  • 1
    Volkoren stokbrood
  • 2 Handgrepen
    Munt
  • Cress
  • 0.5
    Uien
  • 1
    Knoflookteentjes
  • 4 TBSP.
    Olijfolie
  • 120 g
    Erwten
  • 0.5
    Citroenen
  • Pecannoten
  • Zout & peper

Benötigte Küchenutensilien

Snijplank
Messen
Pan
Kom
Staafmixer

Zubereitung

  • 1

    Was de tuinkers en munt en snijd de ui en knoflook in kleine blokjes.

  • 2

    Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook.

  • 3

    Voeg de doperwten en pecannoten toe. Knijp de citroen uit boven de pan. Fruit alles 3-4 minuten samen.

  • 4

    Doe vervolgens alle ingrediënten (inclusief de munt en tuinkers) in een kom en pureer met een staafmixer tot je een romig mengsel hebt.

  • 5

    Breng op smaak met zout en peper.

  • 6

    Snijd het stokbrood in plakjes en bestrijk ze met olijfolie. Bak ze vervolgens goudbruin in de pan. Hak de pecannoten in kleine stukjes. Besmeer de sneetjes brood met het erwtenmengsel en werk af met tuinkers en pecannoten. Schik, serveer en geniet!

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
900 kcal
Kohlenhydrate
83 g
Fett
57 g
Protein
21 g

Rezeptempfehlungen

Terug naar de blog