Mango-Joghurt Cluster

Mango yoghurt cluster

Op warme zomerdagen is er niets lekkerder dan bevroren mango yoghurt clusters. De natuurlijke zoetheid van de mango, de romige textuur van de yoghurt en het zoete chocoladelaagje maken ze onweerstaanbaar. snack of dessertheel zonder toegevoegde suiker.

Bereiding: 2 min.

Bereiding: 3 min.

Totale tijd: 5 min. + 2 uur. 

Keuken/Oorsprong: Regionaal

Ingrediënten:

250 g mango

200g natuurlijke yoghurt

2 el agavesiroop 

100g pure chocolade 

Bereiden:

  1. Snijd de mango in kleine stukjes 

  2. Meng nu de natuurlijke yoghurt en agavesiroop in een kom en voeg ondertussen de mangostukjes toe. Smelt de pure chocolade boven een bain-marie

  3. Voeg dan voorzichtig de mangostukjes toe aan het yoghurtmengsel en meng door elkaar

  4. Leg met een theelepel kleine hoopjes van het mango-yoghurtmengsel op een met bakpapier beklede bakplaat en bedek met de gesmolten chocolade

  5. Plaats de bakplaat nu in de vriezer en laat de clusters minstens 2 uur bevriezen

  6. Haal de bevroren clusters voorzichtig van het bakpapier en bewaar ze in een luchtdichte verpakking in de vriezer

Voedingswaarden (per 100g):

145,8kcal

17,3g koolhydraten

0,7g eiwit

6,7g vet

Recept video: 

@daskochduolivefresh Vandaag proberen we de trend met mango 😍 #einfacherezepte #schnellerezepte #gesunderezepte #dieetrecept #lowcarb #lowsugar ♬ Barbie Wereld (met Aqua) [Van Barbie Het Album] - Nicki Minaj & Ice Spice & Aqua

 

Terug naar de blog