Supergemakkelijk en snel te bereiden! Gemaakt met xylitol en citroensap, deze heerlijke druivensnack uitstekend als verfrissing voor warme zomerdagen of gewoon als tussendoortje!
Bereiding: 2 min.
Bereiding: 3 min.
Totale tijd: 5 min. + 2 uur.
Keuken/Oorsprong: Regionaal
Ingrediënten:
Druiven
Xylitol (of een andere zoetstof naar keuze)
Sap van een citroen
Bereiding:
-
Was de druiven grondig en verwijder eventueel de steeltjes
-
Doe nu de druiven in een kom en voeg het sap van een citroen en de xylitol toe en meng alles door elkaar.
-
Leg de gemarineerde druiven vervolgens op een bord bekleed met bakpapier en zet het minstens 2 uur in de vriezer
-
Zodra de druiven bevroren zijn, kun je ervan genieten als een verfrissend en gezond tussendoortje.
Voedingswaarden (per 100g):
72,7kcal
14,4g koolhydraten
0,7g eiwit
0,3g vet
Recept video:
@daskochduolivefresh Heb je dit ooit geprobeerd? 😨♥️ #einfacherezepte #schnellerezepte #dieetrecept #lowsugar #rezeptideen #dieet ♬ origineel geluid - vibey muziek 🎶 🕺 🪩