Maiskolben mit veganer Paprika Butter

Maïskolf met veganistische paprikaboter

Het is maïs! Een jongetje gaat viral en wij hebben een passend recept. Gekookte maïskolf is de perfecte zomergroente. De Maïskolf met veganistische paprikaboter zijn snel te bereiden, licht en heerlijk van smaak. We laten je zien hoe het moet en waar je op moet letten. 

Bereiding: 10 min.

Bereiding: 15 min.

Totale tijd: 25 min.

Keuken/Oorsprong: Regionaal

Ingrediënten (2 porties):

4 maïskolven

50 g veganistische boter

1 el paprikapoeder

1 theelepel chilipoeder

 

Bereiden:

  1. Doe eerst de maïskolven in een pan met koud water en breng het water aan de kook.
  2. Kook de maïskolf ongeveer een half uur
  3. Meng ondertussen de veganistische boter met het paprikapoeder en chilipoeder
  4. Zet vervolgens de maïskolf opzij en laat iets afkoelen
  5. Smeer tot slot de veganistische boter op de maïskolven en geniet!

Met deze onovertroffen voedingswaarden is de gekookte maïs ideaal voor het bereiden en afmaken van je sapdieet bij de bereiding van je sapdieet. Je kunt kiezen uit 3, 5 of 7 dagen. 

Voedingswaarden (per 100g):

106 kcal

22g koolhydraten

3,1g eiwit

2,4g vet

Recept video:

 

Terug naar de blog