Eiwitrijke caprese shake pizza

35 Minuten
Einfach
22.04.2025
High Protein Caprese Schüttelpizza
  • Hoofdgerecht
  • Eiwitrijk
High Protein Caprese Schüttelpizza
  • Hoofdgerecht
  • Eiwitrijk

Zin in pizza, maar zonder schuldgevoel? Onze High Protein Caprese Schudpizza combineert de Italiaanse klassieker met een extra portie eiwitten – perfect voor jouw fitnessdoelen!
Dankzij cottage cheese, eieren en jonge kaas wordt de bodem extra sappig en eiwitrijk. Getopt met aromatische Pesto alla Genovese, verse tomaten en basilicum brengt hij echte Italiaanse sfeer op je bord – in een gezonde, snelle variant! Gewoon alle ingrediënten schudden, bakken en genieten. Perfect voor iedereen die fitness en genieten wil combineren!

Zutaten

2 Portionen
  • 200 g
    Roomkaas
  • 2
    Eieren
  • 60 g
    Meel
  • 25 g
    Pesto alla Genovese
  • 20 g
    Gouda
  • 1 Handvol
    Pruimen Tomaat
  • Basilicum

Benötigte Küchenutensilien

Kom
Klopper
Bakplaat
Bakpapier
Lepel
Snijplank
Messen

Zubereitung

Bereidingstijd: 5 min.
Bereidingstijd: 5 min.
Totale tijd: 35 minuten
  • 1

    Meng de roomkaas met de eieren en de bloem.

  • 2

    Leg het mengsel op bakpapier en bak het 20 minuten in de oven op 180°C.

  • 3

    Smeer vervolgens de pesto op de "pizzabodem", strooi de kaas erover en voeg de tomaten en basilicumblaadjes toe.

  • 4

    Doe de pizza dan terug in de oven voor nog eens 10 minuten op 180 graden.

  • 5

    Ideaal is om af te koelen als maaltijdvoorbereiding, een nacht in de koelkast te zetten en de volgende dag koud te genieten of opnieuw op te warmen.

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
721 kcal
Kohlenhydrate
51 g
Fett
32 g
Protein
51 g

Rezeptempfehlungen

Terug naar de blog