Gesundes Essen bestellen

Gezond eten bestellen

Soms kun je jezelf niet motiveren om te koken, maar wil je niet constant ongezonde kant-en-klaarmaaltijden van de bezorgdienst eten? Dat hoeft niet zo te zijn! Want met LiveFresh kun je gezond eten bestellen dat in een paar minuten klaar is, ontzettend lekker en 100% veganistisch. We vertellen je hoe je jezelf gezond kunt houden ondanks het bestellen van eten eet gezond en evenwichtig en wat de veganistische gerechten van LiveFresh zo bijzonder.

Bestel gezond eten bij LiveFresh: Koolhydraatarm & eiwitrijk

Weinig calorieën, weinig koolhydraten, maar des te meer eiwitten en waardevolle voedingsstoffenDat maakt de veganistische maaltijden van LiveFresh zo bijzonder. Alleen geselecteerde ingrediënten komen in de afgewerkte gerechten terecht, die bereid in minder dan 9 minuten in minder dan 9 minuten. Bij LiveFresh vind je een selectie van diverse gerechten - van Indiaas tot Mexicaans tot Aziatisch, er is voor elk wat wils. Hoge kwaliteit groenten en veel proteïnen houden je lang vol.

Je kunt de maaltijden bestellen eenvoudig online bestellen. De ingrediënten worden zachtjes schokbevroren en onderweg gekoeld met droogijs, zodat jouw vers en bevroren bestelt vers en bevroren blijft. Als je geen zin hebt om te koken en toch iets gezonds wilt eten, grijp je gewoon in het vriesvak en help je jezelf aan je voorraad Gezonde Maaltijden.

Mexicaans, Indiaas, Italiaans, Aziatisch & Oosters - gevarieerd en uitgebalanceerd

Gezond eten bestellen is kinderspel met de veganistische gerechten van LiveFresh. Wij bewijzen dat Italiaans niet altijd ongezonde pizza betekent en Mexicaans niet altijd veel kaas en calorierijke sauzen. Elke keuken biedt gezonde alternatieven en bij LiveFresh bestel je ze eenvoudig online.

  • OostersHou je van de smaak van oosters eten? Probeer dan onze vegan Ras El Hanout Bowl met oosters smakend gesneden vlees op basis van tarwe- en erwteneiwit. Natuurlijk 100% veganistisch.
  • MexicaansOok voor fans van de Mexicaanse keuken hebben we de juiste gerechten in ons assortiment. Wat dacht je van een vegan fajita bowl met gesneden vlees van 100% plantaardige ingrediënten en een onweerstaanbare combinatie van groenten? Of toch liever een vegan chilli sin carne? De groentechili met vegan gehakt is bijzonder gezond.

  • AziatischAls je van Aziatisch geïnspireerde gerechten houdt, dan is onze vegan exotische bowl de beste keuze. De groenten met Aziatische smaak geven de vegan chili net dat beetje extra. Je kunt ook onze romige kurkuma curry proberen. De knapperige bonen zorgen voor veel vezels en plantaardige eiwitten.
  • ItaliaansNatuurlijk mag een heerlijk pastagerecht niet ontbreken op het menu. Onze veganistische fusilli bowl in Toscaanse stijl is gemaakt met kikkererwtenpasta, vegan gehakt en een selectie knapperige groenten.

  • IndischOnze vegan tikka masala is een nieuwe interpretatie van de Indiase klassieker - 100% vegan, gezond en duurzaam. Vegan gesneden vlees in een romige kokosmelk saus met oosterse kruiden en knapperige groenten - deze combinatie is veelbelovend.

Bestel vandaag nog gezond etenin slechts een paar minuten in het comfort van je eigen huis en ga aan de slag met een gezond en evenwichtig dieet! De gerechten ondersteunen je dankzij caloriearme receptuur en veel eiwitten helpen je ook gewicht te verliezen. De uitgelezen selectie van verschillende soorten groenten voorziet je van belangrijke voedingsstoffen en houdt je lang vol. Wil je een allround zorgeloos pakket met alle maaltijden voor de hele dag? Dan is onze voedingskuur misschien wel iets voor jou.

Bestel gezonde voeding online: De voordelen

Gelukkig zijn pizza's en hamburgers niet langer de enige dingen die je online kunt bestellen. hebben geleverd kan. Wat zijn de voordelen van gezonde voeding van LiveFresh biedt, vertellen we je nu:

  • Je hoeft niet elke dag uren in de keuken te staan om te koken. De gerechten worden in maximaal 9 minuten bereid en zijn klaar om te eten. Dit kan uw dagelijks leven veel gemakkelijker maken.
  • Bepaalde voedingsmiddelen of combinaties van ingrediënten koop je misschien niet zelf. Dankzij onze doordachte maaltijden eet je meer variatie en geniet je van nieuwe gerechten.
  • Alle LiveFresh maaltijden zijn caloriearm. Het hoge eiwitgehalte voorziet je spieren van energie en dankzij de koolhydraatarme ingrediënten kun je natuurlijk gewicht kunt verliezen.

 

Veelgestelde vragen over gezond eten bestellen:

Wat kan ik bestellen dat weinig calorieën bevat?

LiveFresh biedt met haar Gezonde Maaltijden heerlijke veganistische gerechten met weinig calorieën bestellen en laten bezorgen. Bij elke maaltijd verbruik je alleen ongeveer 400 kcal en bespaar je dus heel wat calorieën per dag. De gevarieerde groenten in de gerechten houden je nog steeds lang vol en voorzien je van belangrijke voedingsstoffen.

Kun je gezond eten laten bezorgen?

Ja, je kunt gezond eten laten bezorgen! De ingrediënten worden tijdens het transport voorzichtig schokbevroren en gekoeld met droogijs, zodat je bestelling vers en bevroren bij je thuis aankomt.

Welke veganistische gerechten zijn koolhydraatarm?

De veganistische gerechten van LiveFresh zijn allemaal koolhydraatarm en eiwitrijk. Koolhydraatarm en eiwitrijk helpen je om blijvend gewicht te verliezen.

Kun je afvallen met diepvriesmaaltijden?

Diepvriesmaaltijden zijn beter dan hun reputatie. De gezonde voeding van LiveFresh komt bevroren aan. Het voorzichtige vriesproces zorgt ervoor dat belangrijke vitaminen en micronutriënten behouden blijven en dat je optimaal gezonde voeding optimaal wordt ondersteund.

Terug naar de blog