Warum die Saftkur Vor- und Nachbereitung so wichtig ist

Waarom de voorbereiding en opvolging van de sapkuur zo belangrijk is

Heb je je ooit afgevraagd waarom de voorbereiding en opvolging van een sapkuur zo belangrijk is? Om je doelen met het sapdieet zo goed mogelijk te bereiken en op de lange termijn vol te houden! Onze sapkuren kunnen je ondersteunen op weg naar een duurzaam gezonde & bewuste levensstijl. Echter, alleen een sapkuur van 3 tot 7 dagen en vasthouden aan oude gewoontes ervoor en erna zal je op de lange termijn niet dichter bij je doel brengen. 

Om ervoor te zorgen dat de sapkuur je helpt om op de lange termijn over te stappen op een gezond voedingspatroon, moet je je lichaam er voorzichtig op voorbereiden en vervolgens de reset die je hebt bereikt gebruiken voor een nieuw voedingsbewustzijn. Het belang van de follow-up mag niet over het hoofd worden gezien, omdat het je kan helpen om op de lange termijn nieuwe gewoonten in je dagelijks leven aan te nemen.

Daarom geven we je tips in onze Juice Cure brochure en elke week op ons Instagram kanaal @livefreshjuice geven we je geweldige gezonde en geschikte recepten die je kunt gebruiken voor een gezonde levensstijl op de lange termijn. 

Waarom een sapkuur voorbereiden?

Tijdens een sapkuur onthoud je je 3 tot 7 dagen van vast voedsel om je lichaam een pauze te gunnen. Dit betekent dat je lichaam een extreme verandering ondergaat en wordt gereset. Om ervoor te zorgen dat deze overgang van vast naar vloeibaar voedsel zo zacht mogelijk verloopt en om hunkeringen tijdens de detox sapkuur raden we een uitgebalanceerd dieet aan met veel vocht, groenten en rauwkost in de dagen voorafgaand aan de sapkuur. 

Waarom een sapkuur?

Om je lichaam na het sapdieet niet te veel te belasten en het voorzichtig te laten wennen aan vast voedsel, moet je na het sapdieet rustige maaltijden eten. Dit laat je lichaam wennen aan een nieuw, bewuster en evenwichtiger voedingspatroon en maakt de overgang op lange termijn naar een gezond voedingspatroon gemakkelijker. 

Begin nu met een bewustere levensstijl met je sapdieet en voel je op de lange termijn beter. ➤ 3,5 of 7 daagse sapkuur

Terug naar de blog