Gefüllte Portobello Pilze

Gevulde portobello champignons

Heb je zin in champignons en weet je niet hoe je ze moet bereiden? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier is een snel en gemakkelijk recept voor heerlijke gevulde champignons. In de oven of op de grill, ze zijn koolhydraatarmglutenvrij, lactosevrij, veganistisch en zijn een echte blikvanger. 

Bereiding: 2 min.

Bereiding: 25 min. 

Totale tijd: 27 min.

Keuken/Oorsprong: Regionaal

Ingrediënten (2 porties):

2 grote portobello champignons

1 sjalot

1 kleine courgette

feta kaas

Gedroogde tomaten

Walnoten

Tomatensaus

Veganistische geraspte kaas

Bereiding:

  1. Maak de champignons schoon en verwijder het steeltje

  2. Snijd nu de ui, courgette en zongedroogde tomaten in kleine stukjes

  3. Doe vervolgens de feta in een kom, verkruimel en voeg de gehakte groenten toe en meng door elkaar

  4. Doe nu de champignons in een ovenschaal en vul met het mengsel

  5. Bedek tot slot de gevulde champignons met de tomatensaus, top af met geraspte veganistische kaas en bak in de oven op 200°C voor ongeveer 18-20 minuten.

  6. Serveer met bijgerechten naar keuze en geniet!

Voedingswaarden (per portie):

364,3kcal

14,4g koolhydraten

25,1g eiwit

21,1g vet

Recept video:

@daskochduolivefresh Ken je portobello paddenstoelen? Absolute aanrader 😍 #portobello #portobellopilze #pilze #livefresh #kochduo ♬ Originalton - Het kookduo

 

Terug naar de blog